Restaurant

I restauranten er den gode smag i fokus, og vi lægger stor vægt på at skabe et tæt samarbejde med vores leverandører for at sikre kvalitet til rimelige priser. Lokalerne er indrettet med respekt for kroens historie, hvilket giver et stilfuldt udtryk men samtidig en afslappet og hyggelig stemning.

Grundtanken i køkkenet er at servere velsmagende mad med inspiration både fra det traditionelle danske kro køkken og den klassiske bistro. Vi har fokus på mad lavet med lokale råvarer i sæson, fordi vi derved kan skabe masser af velsmag til overkommelige priser. Sådan gjorde kroerne nemlig i gamle dage. Det synes vi, de skal blive ved med. Vores menukort vil derfor variere efter årstiden, hvor du vil kunne finde danske og udenlandske klassikere som for eksempel smørrebrød og ribeye. Det vil således være mad, som både børn og voksne kan lide. Hver uge tilbyder vi ”Ugens Husmandskost” fra tirsdag til og med torsdag til kun 125 kr.

 

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag – lørdag
Frokost: kl. 12.00 – 15.00
Aften: kl. 17.30 – 21.00

Søndag
Brunch: kl. 10.00 – 12.00
Frokost: kl. 12.00 – 15.00
Aften: kl. 17.00 – 20.00

Det anførte sluttidspunkt angiver tiden for sidste bordreservation.